Inscrieri cursuri copii pentru antrenamente de fotbal

1.jpg

Au inceput inscrierile de initiere pentru copii la cursurile de fotbal organizate de catre Centrul German de Fotbal.

antrenament fotbal pentru copii de 4 ani;
antrenament fotbal pentru copii de 5 ani;
antrenament fotbal pentru copii de 6 ani;
antrenament fotbal pentru copii de 7 ani;
antrenament fotbal pentru copii de 8 ani;
antrenament fotbal pentru copii de 9 ani;
antrenament fotbal pentru copii de 10 ani;
antrenament fotbal pentru copii de 11 ani;
antrenament fotbal pentru copii de 12 ani;

Pentru copiii din grupele de varsta 4 – 8 ani se asigura antrenamente de initiere in fotbal. Pentru copiii din grupele de varsta 6 – 12 ani, se asigura antrenamente specifice de dezvoltare in fotbal.

Pentru copii incepand cu varsta de 8 ani, se asigura, de catre Academia Germana de Fotbal, antrenamente specifice fotbalului de performanta. In aceasta categorie, toate antrenamentele, meciurile amicale sau meciurile oficiale, turneele de fotbal (nationale si internationale), precum și cantonamentele de pregatire sunt oferite gratuit. De asemenea, echipamentele sportive: echipamentele de joc, echipamentele de antrenament, treningul de prezentare, treningul de antrenament, adidasii, ceasul Polar de monitorizare sunt oferite gratuit copiilor ce doresc sa faca performanta in fotbal.

De asemenea, se asigura:

- antrenamente individuale de fotbal;

- antrenamente de individualizare, in functie de postul jucatorului;

- antrenamentele individuale, precum si antrenamentele de individualizare se desfasoara in configuratie de maxim 4 jucatori;

- antrenamente specifice de portari;

- antrenamente de pregatire fizica;

- antrenor personal;

- mental-coach.

Lectiile de fotbal pentru copii sunt oferite de catre antrenori calificati, cu un palmares impresionant, inclusiv meciuri de fotbal in prima liga, selectii la echipa nationala a Romaniei, precum si rezultate exceptionale ca si antrenori la centre de juniori si copii, cum ar fi castigarea Cupei Romaniei.

Spre deosebire de alte scoli de fotbal, cluburi sportive private sau cluburi sportive de sector, cursurile de fotbal desfasurate in cadrul Academiei de Fotbal si in cadrul Centrului German de Fotbal au la baza disciplina, iar perceprea unei taxe sau cotizatii lunare pentru antrenamentele de fotbal, indiferent de pretul perceput pentru un antrenament de echipa, antrenament individual sau antrenament de individualizare, nu va face rabat de la principiul exigent al disciplinei.

 

Totodata, in vederea unei dezvoltari corporale armonioase, se asigura programe de nutritie individualizate, transmise sportivului si adaptate saptamanal, programe care tin cont de numarul sesiunilor de pregatire fizica. Dietele pentru slabit sau pentru dezvoltarea masei musculare au caracter obligatoriu, conditionat de mentinerea calitatii de sportiv legitimat la un club de fotbal.

Programul antrenamentelor de fotbal este stabilit in intervale orare atat dimineata, cat si dupa-masa/ seara.

Complexul sportiv in care se desfasoara activitatea Academiei Germane de Fotbal, ofera cele mai bune conditii pentru antrenamente, beneficiind de infrastructura, precum:

- terenuri iarba naturala;

- terenuri sintetice cu nocturna;

- vestiare moderne;

- zone specifice de refacere si recuperare sportiva;

- acces la terenurile de tenis, din zgura de cea mai buna calitate;

- posibilitate de refacere la bazinul de inot din Regie (Sportul Studentesc);

Inscrierile la fotbal se pot face in fiecare zi de:

- luni, miercuri si vineri, in intervalul orar 08:30 – 17:00;

- marti si joi, in intervalul orar 12:00 – 20:00;

- telefon: 0720 533 112 .

Repartizarea pe grupele de fotbal ale Centrului German de Fotbal se poate face doar in urma unei evaluari. In cazul copiilor legitimati la alte cluburi de fotbal, evaluarea se poate face doar in baza unui acord specific (temporar) din partea clubului la care este legitimat copilul.

Baza sportiva este foarte usor accesibila pentru rezidentii din cartierele Cotroceni, Militari, Crangasi, Regie, precum si din orice alt cartier cu acces la metrou.

Baza sportiva este situata in Bucuresti, pe strada Larisa nr. 2, sector 6.

De asemenea, accesul se poate face prin strada Chibzuintei (Trezoreria Sector 6/ Maternitatea Giulesti), precum si din Aleea Geo Alexandru Ivasiuc (prin Complex Regie).